Bridge B2B helpt bedrijven bruggen te bouwen naar nieuwe en bestaande relaties door gerichte en heldere communicatie.

Dat doen we door het maken van content voor social media en blogs, het schrijven, vertalen en uitsturen van persinformatie naar de internationale vakmedia die voor uw bedrijf interessant is, en het maken van teksten voor websites, zodat u niet alleen via Google gevonden wordt, maar uw bezoekers ook vinden wat zij zoeken (SEO+).

Soms is het ook goed om met een journalist in gesprek te gaan, bijvoorbeeld op een beurs waar u een nieuw product voorstelt. Dankzij onze goede contacten met de vakmedia regelen we graag een interview.

Meten is weten, dat geldt ook voor het versturen van persinformatie. Wilt u weten of uw bericht ook is opgepakt door de media? Door middel van mediamonitoring leveren we op verzoek maandelijks een overzicht van media waar uw nieuws in is gepubliceerd. Wilt u graag meer aandacht voor uw bedrijf, dan kan advertising dat een extra boost geven. We helpen u met het kiezen van de juiste (print of online) media en verzorgen ook de boeking. En dankzij de grafisch ontwerpers in ons netwerk ontzorgen we u ook bij het ontwikkelen van artwork in het juiste format.

Neem vandaag nog contact op met Bridge B2B. Mail naar info@bridge-b2b.nl of bel +31 (0)6 57 321 649.